Skip to main content

Megérkezett a bejelentés a Google-től, hogy október közepétől európai, ázsiai és latin-amerikai országokban is díjmenetesen megjelenhetünk a Shopping felületeken. A változtatás okát az organikus találati lista megjelenéseihez hasonlították: Nem kérnek pénzt azért sem, hogy valaki organikusan egy tartalommal megjelenhessen a Google találati listájában, így ezért sem fognak. Természetesen, aki pénzt költ a felületen való megjelenésre, jobb helyen lesz elérhető a kínálata, mint annak, aki ingyenesen veszi igénybe

Kiknek érdemes igénybe venni?

A szolgáltatást gyakorlatilag minden webáruháznak érdemes igénybe vennie, ennek a lépésnek köszönhetően nem csak a cégek, de a felhasználók körében is bővülés várható.

Mik a részvételi feltételek?

Mindössze egy feliratkozás szükséges a Merchant Center-ben való regisztrációkor. Amennyiben már regisztráltunk, keressük a „növekedés elemet” a bal oldali navigációs menüben, onnan pedig a „programok kezelése” gombra kattintva a Google felületei lehetőségre kell eljutnunk. Innen már a konkrét beállításokhoz találunk információkat.

 

A lehetőséggel különösen az év végi hajtás előtt érdemes élni, mert jelentős forgalom érkezhet webáruházunkba a karácsonyi időszak alatt ebből a forrásból. Ha segítségre van szükséged a regisztrációban és a beállításokban keress meg minket bátran!

Leave a Reply