Skip to main content

Marketing Kommunikációs
Workshop

USP a fogyasztóhoz szállítva

Marketing Kommunikációs Workshop

USP a fogyasztóhoz szállítva

A sikeres marketing titka

a precíz kommunikáció

Mi a titka a piaci sikernek? A piac és ügyfél igények megfelelő ismerete és az ajánlataink hatékony kommunikációja. Nem is lehet kérdés, hogy a piacot és ügyfeleiket maguk a megrendelők ismerik a legjobban – hiszen ők tevékenykednek ezen a területen és szolgálják ki ezeket a személyeket. Azonban az, hogy a versenyelőnyt is jelentő ajánlataik célba is érjenek – ahhoz a Vieeye ért igazán. Kommunikációs Workshopunkon belül segítünk abban, ami a legnagyobb kihívást jelenti a cégtulajdonosok számára – segítünk megfogalmazni a fő értékesítési üzeneteket, létrehozzuk a vásárlói perszónákat, megfogalmazzuk a legütősebb headline-okat.

Az általunk kínált Marketing Kommunikáció Workshop lehetővé teszi, hogy a meglévő információkat még hatékonyabban összegyűjtsük és megfelelő formába öntsük. Tapasztalt marketing szakértőink segítségével az üzleti céljai szorosan összekapcsolódnak a megfelelő kommunikációs stratégiákkal.

!
500
Egy jól megfogalmazott headline, akár 500% különbséghez vezethet a konverzióban.
50
A hatékony szövegezés 50%-kal növelte a cég közösségi médiában történő említéseinek számát.
78
A B2B cégek 78%-a a lead generálási képességet a weboldal egyik legfontosabb teljesítmény indikátorának (KPI) tekintik
94
A felhasználók 94%-a azt mondja, hogy a weboldal kinézete és szövegezése meghatározza az adott cégről szerzett első benyomást

A workshop fő jellemzői,

amik bizonyítottan állják a próbát

 • Intenzív 3 órás időtartam: A workshop során koncentráltan dolgozunk együtt, hogy az időt hatékonyan használjuk fel és minél több eredményt érjünk el.
 • Személyes jelenlét: Az élő, személyes találkozások jelentős mértékben hozzájárulnak a hatékonyabb kommunikációhoz és a mélyebb kölcsönös megértés kialakításához, mivel ezek az interakciók gazdagabb élményt és személyességet nyújtanak az embereknek.
 • Tapasztalt marketing szakértők: Legalább két, magas szintű tapasztalattal rendelkező marketing szakértő vesz részt a workshopon, akik garantálják a minőségi és eredményorientált munkát.
 • Előre meghatározott módszertan: Az általunk kidolgozott módszertan, melyet részletes kutatás és tapasztalatok alapján fejlesztettünk ki, kiemelkedő jelentőséggel bír a workshopok hatékony lebonyolítása és a kívánt eredmények elérésének szempontjából.
 • Konkrét eredmény: A workshop végén olyan dokumentum születik, amely tartalmazza a fő értékesítési üzeneteket, vásárlói perszónákat és headline-okat. Ezek később bármely kommunikációs projektben felhasználhatóak.

Nem hagyunk magadra,

garantált útravalóval távozol

A résztvevő cégeknek nyújtott workbook rendkívül jelentős, hiszen ez a segédanyag hatékonyabb megértést tesz lehetővé, valamint lehetőséget ad a tanultak gyakorlati alkalmazására és hosszú távú eredmények elérésére. A workbook tartalmazza a workshop anyagát, modelleit, feladatokat és lényeges jegyzeteket. Ennek köszönhetően visszatekinthet az elhangzottakra, könnyen felidézheti a fontos részleteket, csökkentve az információvesztés és a feledés kockázatát. A benne található gyakorlati feladatok és munkalapok lehetővé teszik az részvételt a workshopon, és az ott szerzett tudást azonnal alkalmazhatja mindennapi munkájában vagy életében. Így a workshop hatása nem korlátozódik az esemény napjára, hanem hosszú távon segíti Önt abban, hogy a tanultakból valós és tartós eredményeket érjen el cége számára.

A workshop tartalma

minden, amiben számíthatsz ránk

 • Vállalkozás eredetének, stílusának és céljainak feltérképezése az EPIC Framework mentén
 • USP-k meghatározása a VRIO Framework alapján
 • Perszóna elemzés és fő USP-k perszónákhoz allokálása
 • Kommunikációs funnel kialakítása
 • Gyakorlati elemek (GYIK, Termékek és funkcióik, Szolgáltatási kör) meghatározása és üzenetté alakítása
 • Alapvető szövegírási gyakorlatok bemutatása

Miért pont a

Vieeye?

Kiforrott módszertan

Értékesítés orientált gondolkozás

Drága(?) SEO szoftverek használata

Jól bejáratott, kiforrott módszertan

50+ sikeres SEO projekt

50+ sikeresen
átadott weboldal

Fejlesztés tematikájú webinar cikkek

Filter

PPC kampányok optimalizálása vezetői szemmel
BlogBlog - PPCWebinar

Webinar: 3+1 dolog amit egy jó marketinges tud a PPC kampányokról

2022.12.14.
Legutóbbi webinarunk során a PPC kampányok optimalizációjáról beszélgettünk Kása-Besenyei Zsuzsával, a Vieeye Online Marketing Ügynökség…
videómarketing
BlogWebinar

Webinar: A videómarketing kulisszatitkai

2022.07.25.
Legutóbbi webinarunk során a videómarketing kulisszatitkaiba nyerhettünk betekintést Putz Patrik, a Conceptz marketing ügynökség vezetőjének…
WebinarBlog

Fókuszban a brand!

2022.06.14.
A brandről és rebrandingről beszélgettünk Gerbenics Péterrel a 2022. május 12-i webinárunk során. Számos kérdésre…