Skip to main content

Rólunk, értékeink

Professzionalizmus
Elkötelezettség
Transzparencia

Rólunk, értékeink

Professzionalizmus
Elkötelezettség
Transzparencia

A legfrisebb és a legfontosabb témakörök az online marketing világából, havi rendszerességgel, fél órában tapasztalt szakértőktől.

Közös
perspektíva

Értjük a problémádat és magunkénak érezzük.

Szemmel látható
értékek

Felelősségteljesen és standard minőségben dolgozunk.

A látóteredben
leszünk

Ha segítségre van szükséged, mindig elérsz minket.

Rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen közösségben dolgozhatok: Munkatársaim és ügyfeleink részéről egyaránt pozitív és a legmagasabb minőségre törekvő emberekkel hozott össze a sors, és ez a közösség az, ami sikerre viszi a Vieeye-t. És ez a siker nem más,mint ügyfeleink üzleti sikere és elégedettsége. Ez az, ami miatt nap, mint nap örömmel kezdem meg a munkát.

Gerzsó Márkalapító, CEO

Szakmai szempontból (is)

szemrevaló csapat

Digitális értékesítési szakértőként azon dolgozunk, hogy ügyfeleink számára finomra hangolt, magas profitabilitás mellett olyan működő digitális értékesítési rendszereket hozzunk létre, melyek megtalálják a célcsoportot, és eredményesen értékesítik a terméküket vagy szolgáltatásaikat.

Ezen cél érdekében az online értékesítés teljes eszköztárát bevetjük, ami magában foglalja a PPC kampányokat, keresőoptimalizálást, social médiát, kreatívot, webdesignt, webfejlesztést, konverzió optimalizálást és webanalitikát.

Fókuszban vagy

A Te célod a Mi feladatunk

A Te célod

a Mi feladatunk

Mi javasolunk, Te döntesz

Mi javasolunk,

Te döntesz

Együtt örülünk

az eredményeknek

És a projekt végén ott van

a cinkos összekacsintás

A sikeres projekteket mindenki szereti. Mi is! A mi sikerünk pedig az ügyfeleink sikere. Akikkel a sikeres projekt végén összekacsintunk, és már tervezzük is a következőt!