Skip to main content

A Google Maps már 15 éve van velünk (2005 február 8.-án jelent meg egyébként hivatalosan) és a Google hivatalos blog posztjában közölte, nem akárhogyan ünneplik az évfordulót. Megújul az ikon, valamint szuper újdonságok érkeznek a világ egyik legnépszerűbb térképébe!

A Google Maps új ikonja

Először is mutatjuk a Google Maps új ikonját:

Google Maps új ikon

A színvilág valószínűleg nem lep meg senkit, szép is lett, hamar megszokjuk majd!

A Google Térkép újdonságai

Az alábbi újdonságok lesznek elérhetőek hamarosan az iOS és Android felhasználóknak egyaránt hamarosan a Google Maps-ben, ezeket 5 különböző, könnyen kezelhető fülön fogjuk elérni.

Felfedezés: Sokkal könnyebben találhatod meg kedvenc éttermedet, egy szuper élő zenés pub-ot vagy egy társasjáték helyszínt a szórakozáshoz! Értékelések, információk és még több leírás a világ több mint 200 millió helyéről beleértve a közeli eseményeket és egyszerű szupermarketeket is.

Ingázás: Tömegközlekedéshez, autós utazáshoz is tökéletes használható az ingázás fül, amely segítségével egyszerűen látni fogod, hogy a legjobb úton haladsz-e! Beállítható a valós idejű forgalmi frissítések, utazási idők illetve javaslatok az alternatív útvonalhoz.

Elmentés: A világon az emberek több mint 6.5 milliárd helyet mentettek a Google Maps-en. Az egyszerű pékségektől a legjobb éttermekig a közelgő vakáció miatt. Most már kényelmesebben lesz lehetőség ezeket megtalálni, felfedezni, majd az utazás alatt meglátogatni és véleményt írni róla.

Újítások a 15 éves Google Maps-ben

Hozzájárulás: Több millió ember a világon segít, hogy a Google mindig a legfrissebb információkat legyen ellátva. Az új hozzájárulás oldallal egyszerűen és gyorsan oszthatod meg tudásodat, tapasztalataidat, fényképeidet egy hellyel kapcsolatosan.

Updates: A frissítések fülön fogod látni a helyi szakértők által javasolt, kihagyhatatlan helyeket. Lehetőséged lesz elmenteni, megosztani az ajánlásokat, de akár cseveghetsz is a vállalkozásokkal, hogy azonnal választ kapj.

Íme egy GIF az újdonságról összefoglalva:

2. Five Tabs.gif

Ha pedig kíváncsi vagy a Google Maps 15 éves történetére, itt tudod elolvasni angolul.

Ne maradj le a legfrissebb marketing újdonságokról! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Leave a Reply