Skip to main content

Egy új funkciót tesztel a Google, amellyel nemsokára hozzáadhatjuk magunkat a keresési listákhoz. Van, ahol már élesben használható a funkció.

A Google hamarosan egy olyan funkciót fog kiterjeszteni, amely a keresőmotorok életében már régóta létezik, viszont ilyen széles körben eddig nem volt elérhető.

Indiában már élesben tesztelik az új funkciót, mely segítségével hozzáadhatod magad a keresőhöz, rövid leírást adhatsz meg magadról,  közösségi felületeid elérhetőségét, weboldalad címét rögzítheted.

Ezt a kártyát már régóta láthatjuk például hírességeknél, akikről ennek segítségével több, különböző információ lett elérhető.

Kiknek lehet ez hasznos?

Legfőképp az egyéni vállalkozók, szakemberek, eladók, értékesítők részére, akik eddig nem tudták magukat így megjeleníteni a Google segítségével.

Arra a kérdésre, hogy a Google miként fogja megakadályozni, hogy rosszindulatból, más személyek töltsenek fel információt személyekről, konkrét válasz nem érkezett. Valószínűleg ilyen esetekben bejelentést tehetünk majd, de ettől még akár hosszabb-rövidebb ideig elérhető lehet a tartalom.

Mindenesetre összességében ez egy hasznos funkciók lehet az online jelenlétre vágyóknak, mely remélhetőleg hamarosan hazánkban is elérhető lesz.

 

Olvasnál még hasonló érdekes bejegyzéseket?

Iratkozz fel hírlevelünkre itt!

Leave a Reply