Skip to main content

Digital Sales
Webinar

Kiaknázatlan kampánycélzási lehetőségek

2023. június 28. 10.00 - 10.30

Tudtad, hogy a CRM rendszered segítségével célcsoportot is tudsz építeni? És azt is tudtad, hogy minden egyes klikkből a weboldalon is tudsz célcsoportot kreálni?

Már neked is van lehetőséged arra, hogy különálló célcsoportot képezz a potenciális vevőidből, a hirdetésekkel pedig még pontosabban célozva, akár sokkal jobb eredményeket elérhetsz. Most ez még csak egy lehetőség, de hamarosan szükségessé fog válni, hiszen 2024-től a nagy platformokon (Google, Facebook stb.) az eddig használt célcsoportok, gondolunk itt az érdeklődési körre például, nagy valószínűséggel elfognak tűnni, de az biztos, hogy jelentősen átalakulnak majd.

Viszont, ha használsz CRM rendszert, az ott felgyülemlő információk segítségével, új célcsoportokat építhetsz, és ezáltal új ügyfeleket szerezhetsz. Jól hangzik, ugye? A témakör kiemelt szakértője, Szerémi Zsolt lesz a vendégünk, akinek a segítségével megmutatjuk, hogy hogyan is lehetséges mindez. Várunk a következő webinarunkon, melynek címe:

Kiaknázatlan kampánycélzási lehetőségek

Tartalom

A webinar fő pontjai:

Június 28-án Szerémi Zsolttal, online sales és digital marketing szakértővel beszélgetünk, és többek között az alábbiakról lesz szó:

  • Hogyan fogunk célozni a jövőben a kampányok során? Egyáltalán miért változik ez meg, és hová tűnnek a jelenlegi célzási lehetőségek?
  • Mi a nulladik és az első feles adat, és hogyan lehet ezeket kivezetni a hirdetési rendszerekbe, azaz célzásra felhasználni?
  • Mit jelent a big query, amit a Google Analytics 4-gyel kapunk, és korábban csak előfizetési díj fejében volt elérhető?
  • A CRM rendszerek összekötése Google Analytics-szel és Google Ads-szel – miért éri ez meg és hogyan segít nekünk?
  • Hogyan érintik ezek a változások a marketing vezetők életét?

Előadóink:

Gerzsó Márk, a házigazda
A Vieeye Online Marketing Ügynökség alapítója és vezetője. Több, mint 10 éve vezeti az ügynökséget, követi a digitális világ fejlődését, és tanácsadóként több, mint 200 sikeres vállalat online marketing tevékenységét segítette. Ezek alapján elmondható, hogy tényleges és valós tapasztalatok alapján tud segíteni a hallgatóságnak a lehető legtöbbet profitálni a webinar minden egyes percéből. Szakmai érdeklődésének a fókuszában a sikeres online értékesítési stratégiák állnak.

Szerémi Zsolt, a vendég – Digitális Marketing szakértő
Hogy mi a közös az APEX Tool group, a Telekom, az OTP Bank és az iStyle-ban? A sikerességen kívül nem más, mint Zsolt, aki szaktudásával új szintre emelte ezen cégek digitális marketingjét. Zsolt Online Sales és Digitális Marketing szakértő, aki több mint 10 éve foglalkozik, hazai és nemzetközi szinten digitális értékesítéssel. A folyamatos fejlődés és az innováció utáni vágy hajtja, ezzel is növelve az általa vezetett területek sikerességét és hatékonyságát.

Helyszín és időpont:

2023. június 28. 10:00 – 10:30;
Élő adásban, online

A Webinar a Crowdcast alkalmazás segítségével kerül megtartásra, így semmilyen extra rendszer telepítésére nem lesz szükséged, hogy részt vegyél eseményünkön! A webinar napján egyszerűen kattints a linkre, amit e-mailben kiküldünk, és már ott is vagy 🙂

Az esemény továbbra is ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Miért érdemes

meghallgatni minket?

Különböző szempontok és látásmódok

Az adott téma piac által is elismert szakembereit kérdezzük, és semmit sem rejtünk véka alá!

Gyakorlat orientált eset-tanulmányok

Nem csak beszélünk róla, csináljuk is! Mindig valós tapasztalatok és adatok alapján építjük fel mondandónkat.

100% szakmai tartalom. 0% bullshit

Célunk, hogy alkalomról alkalomra közösen tanuljunk hallgatóságunkkal, és együtt fejlődjünk a szakmában.

Kinek szól

a webinar?

A digital sales webinar vezetőknek és döntéshozóknak szól, azoknak, akik tisztában akarnak lenni a digitális értékesítés és online marketing legújabb trendjeivel kapcsolatban. Fél órás előadás, egy kis kitekintés a napi rutinból a trendekre, és arra, hogy mások hogyan csinálják. Fektess be havonta 30 percet az idődből, és ismerd meg a legfrissebb marketing trendeket és lehetőségeket!

Kövess minket közösségi média felületeinken is, hogy biztosan ne maradj le az újdonságokról!

Korábbi webinarok összefoglalója

Filter

PPC kampányok optimalizálása vezetői szemmel
BlogBlog - PPCWebinar

Webinar: 3+1 dolog amit egy jó marketinges tud a PPC kampányokról

2022.12.14.
Legutóbbi webinarunk során a PPC kampányok optimalizációjáról beszélgettünk Kása-Besenyei Zsuzsával, a Vieeye Online Marketing Ügynökség…
videómarketing
BlogWebinar

Webinar: A videómarketing kulisszatitkai

2022.07.25.
Legutóbbi webinarunk során a videómarketing kulisszatitkaiba nyerhettünk betekintést Putz Patrik, a Conceptz marketing ügynökség vezetőjének…
WebinarBlog

Fókuszban a brand!

2022.06.14.
A brandről és rebrandingről beszélgettünk Gerbenics Péterrel a 2022. május 12-i webinárunk során. Számos kérdésre…

Digital Sales Webinar

Regisztráció

Ne habozz, nem kockáztatsz semmit: A webináron való részvétel ingyenes!
Kiaknázatlan kampánycélzási lehetőségek
Következő webinar időpontja: 2023. 06. 28. 10:00-10:30