Skip to main content

Digital Sales
Webinar

A weboldal, az online kommunikáció origója

2023. szeptember 12. 10.00 - 10.30

Sokan úgy gondolják, hogy a weboldal fejlesztés nem több mint egy IT projekt, pedig manapság ez már sokkal inkább egy kommunikációs feladat.

A következő webinarunkon olyan módszertani elemekkel mutatjuk be a weboldal fejlesztés és redesign alapjait, ami kulcsfontosságú támogatást nyújthat az online marketingedhez a következő években. Tőlünk megszokott módon nem csak elméleti síkon beszélünk a témakörről, hanem konkrét esettanulmányokat is bemutatunk, hogy a valós szemmel is jól látható számokat és eredményeket is láss.

Ezen az alkalmon Várszegi Csengével a Vieeye Online Marketing ügynökség kommunikációs stratégájával nem csak beszélgetünk a weboldalakban rejlő (kommunikációs) lehetőségekről, hanem konkrét eszközöket mutatunk, amivel te is elkezdheted a weboldalad megújulását. Várunk a következő webinarunkon melynek címe:

A weboldal, az online kommunikáció origója

Tartalom

A webinar fő pontjai:

Szeptember 12-én Várszegi Csengével, a Vieeye kommunikációs stratégájával beszélgetünk, és többek között az alábbiakról lesz szó:

  • A weboldal fejlesztés ma már elsősorban nem IT, hanem kommunikációs projekt. Miért?
  • Miért fontos, hogy évente átgondold és frissítsd a weboldaladat?
  • Stratégia tervezési szempontokat mutatunk be, amiket te is alkalmazni tudsz
  • Bepillantást adunk az általunk használt módszertanba, ami segít abban, hogy hatékonyan építsük fel az online csatornákon használt kommunikációnkat

Előadóink:

Gerzsó Márk, a házigazda
A Vieeye Online Marketing Ügynökség alapítója és vezetője. Több, mint 10 éve vezeti az ügynökséget, követi a digitális világ fejlődését, és tanácsadóként több, mint 200 sikeres vállalat online marketing tevékenységét segítette. Ezek alapján elmondható, hogy tényleges és valós tapasztalatok alapján tud segíteni a hallgatóságnak a lehető legtöbbet profitálni a webinar minden egyes percéből. Szakmai érdeklődésének a fókuszában a sikeres online értékesítési stratégiák állnak.

Várszegi Csenge, a vendég – A Vieeye kommunikációs stratégája

A Vieeye kommunikációs projektjeinek vezetője. Legyen szó social média kampányokról, szövegírásról, vagy a weboldalak kommunikációjának megtervezéséről, Csenge fáradhatatlanul keresi és ami még jobb, meg is találja azokat az stratégiai pontokat, ahol egyesül egyediség a mérhető eredményekkel. Több éves hazai és nemzetközi projekttapasztalatának köszönhetően széles rálátása van a kommunikációs formák minden aspektusára.

Helyszín és időpont:

2023. szeptember 12. 10:00 – 10:30;
Élő adásban, online

A Webinar a Crowdcast alkalmazás segítségével kerül megtartásra, így semmilyen extra rendszer telepítésére nem lesz szükséged, hogy részt vegyél eseményünkön! A webinar napján egyszerűen kattints a linkre, amit e-mailben kiküldünk, és már ott is vagy 🙂

Az esemény továbbra is ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Miért érdemes

meghallgatni minket?

Különböző szempontok és látásmódok

Az adott téma piac által is elismert szakembereit kérdezzük, és semmit sem rejtünk véka alá!

Gyakorlat orientált eset-tanulmányok

Nem csak beszélünk róla, csináljuk is! Mindig valós tapasztalatok és adatok alapján építjük fel mondandónkat.

100% szakmai tartalom. 0% bullshit

Célunk, hogy alkalomról alkalomra közösen tanuljunk hallgatóságunkkal, és együtt fejlődjünk a szakmában.

Kinek szól

a webinar?

A digital sales webinar vezetőknek és döntéshozóknak szól, azoknak, akik tisztában akarnak lenni a digitális értékesítés és online marketing legújabb trendjeivel kapcsolatban. Fél órás előadás, egy kis kitekintés a napi rutinból a trendekre, és arra, hogy mások hogyan csinálják. Fektess be havonta 30 percet az idődből, és ismerd meg a legfrissebb marketing trendeket és lehetőségeket!

Kövess minket közösségi média felületeinken is, hogy biztosan ne maradj le az újdonságokról!

Korábbi webinarok összefoglalója

Filter

PPC kampányok optimalizálása vezetői szemmel
BlogBlog - PPCWebinar

Webinar: 3+1 dolog amit egy jó marketinges tud a PPC kampányokról

2022.12.14.
Legutóbbi webinarunk során a PPC kampányok optimalizációjáról beszélgettünk Kása-Besenyei Zsuzsával, a Vieeye Online Marketing Ügynökség…
videómarketing
BlogWebinar

Webinar: A videómarketing kulisszatitkai

2022.07.25.
Legutóbbi webinarunk során a videómarketing kulisszatitkaiba nyerhettünk betekintést Putz Patrik, a Conceptz marketing ügynökség vezetőjének…
WebinarBlog

Fókuszban a brand!

2022.06.14.
A brandről és rebrandingről beszélgettünk Gerbenics Péterrel a 2022. május 12-i webinárunk során. Számos kérdésre…

Digital Sales Webinar

Regisztráció

Ne habozz, nem kockáztatsz semmit: A webináron való részvétel ingyenes!
A weboldal, az online kommunikáció origója
Következő webinar időpontja: 2023. 09. 12. 10:00-10:30