Fejlesztés

Felhasználói élmény határidőre

Sikeres digitális értékesítés alapja

a hatékony weboldal

Ma már szinte mindenki tud weboldalt fejleszteni, de milyen kevesen tudnak hatékony online értékesítési gépezetet megvalósítani, olyat, amit szeret a Google, ami alkalmas magas megtérülésű kampányok futtatására, amin szívesen időznek, majd konvertálnak a látogatók! Mi pontosan ezt adjuk: egy komplex, ezer lóerős, magas fordulatszámon pörgő digitális értékesítési gépezetet. Ahol a tervezés első lépésétől az utolsó tartalomfeltöltéséig folyamatosan a sikeres online értékesítést tartjuk szem előtt. Természetesen az összes lépés egy jól kidolgozott módszertannak megfelelően történik, mert módszertan nélkül dolgozni nagy kockázat.

Hogyan

dolgozunk?

Első lépés az értékesítési szempontok előkészítése: A sikeres online értékesítés a weboldal megtervezésével kezdődik! Amikor a weboldal struktúráját (sitemap), valamint az egyes oldalak tartalmát megtervezzük, már akkor gondolnunk kell a kampányokra. A tervezési folyamat során nagy hangsúlyt fektetünk a konverziós útvonalak optimalizálására, ami kiemelt szempont egy értékesítés orientált weboldal esetén.

Ezután következik a felhasználói élmény tervezése: Steve Jobs óta tudjuk, hogy a design nem csak az, hogy hogyan néz ki, hanem az is, hogy hogyan működik. Ezért a tervezés során a megjelenés mellett a működésre, a felhasználói élményre is nagy hangsúlyt fektetünk.

Az elkészült tervek alapján megkezdődik a fejlesztés: A fejlesztés során a fő szempont, hogy határidőre, a grafikai tervek pontos implementációjával, letesztelve, megújult tartalommal készüljünk el.

Üzemeltetés: Az élesítés után üzemeltetést biztosítunk, ami tartalmazza a rendszerese frissítést is, és a kisebb-nagyobb módosítási kérések elkészítését.

Weboldal fejlesztés előtt állsz

és kérdésed van?

Miért pont a

Vieeye?

Kiforrott módszertan

Értékesítés orientált gondolkozás

Drága(?) SEO szoftverek használata

Jól bejáratott, kiforrott módszertan

50+ sikeres SEO projekt

50+ sikeresen
átadott weboldal

Ezeket is érdemes elolvasni

Filter

BlogWebinar

Webinar: A videómarketing kulisszatitkai

2022.07.25.
Legutóbbi webinarunk során a videómarketing kulisszatitkaiba nyerhettünk betekintést Putz Patrik, a Conceptz marketing ügynökség vezetőjének…
WebinarBlog

Fókuszban a brand!

2022.06.14.
A brandről és rebrandingről beszélgettünk Gerbenics Péterrel a 2022. május 12-i webinárunk során. Számos kérdésre…
BlogBlog - PPC

Google Shopping: Ingyenesen jelenhetünk meg termékeinkkel 2020 októberétől

2020.12.09.
Megérkezett a bejelentés a Google-től, hogy október közepétől európai, ázsiai és latin-amerikai országokban is díjmenetesen…